16 септември 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Вече има директен влак от Русе до Пловдив и обратно

vlak

Вече има директен влак от Русе до Пловдив и обратно, съобщиха от Българските държавни железници в понеделник.

От днес бързият влак от Горна Оряховица за Пловдив и от Пловдив за Горна Оряховица удължава маршрута си и ще се движи от и до гара Русе разпределителна.

След въведените подобрения бързият влак № 4631 от Русе разпределителна до Пловдив ще тръгва в 04:40 ч. и ще пристига в гара Филипово в 11:40 ч. В обратното направление бързият влак № 4632 от Пловдив до Русе разпределителна ще тръгва от гара Филипово в 16:10 ч. и ще пристига в гара Русе разпределителна в 23:19 ч.

Поради ремонтните дейности в гара Пловдив влакът се движи временно с крайна и начална гара Филипово, като се очаква до края на летния сезон да пътува от и до централна гара Пловдив.

 

 

 

 

 

Източник : / https://www.mediapool.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!