16 септември 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков13:39, 27 юни 20241min

Криминална хроника

policeman

Велинград. от РУ засякъл на улица в курортния град 23-годишен велинградчанин. След направена проверка се оказало, че той носи в себе си цигара от синтетичен канабиноид.

Пазарджик. Снощи автопатрул от РУ извършвал обход в района на парк „Писковец“. Униформените забелязали млад мъж и предприели проверка. Така се оказало, че 25-годишен жител на областния град носи полиетиленово пликче със суха марихуана. И по двата случая се водят бързи производства.

Бързи производства са образувани и спрямо трима водачи :

Полицейски екип от РУ-Велинград спрял за рутинна проверка „Пежо“, управлявано от 21-годишен велинградчанин. След направени проби с технически средства станало ясно, че той е зад волана под въздействие на наркотици.

Снощи на улица в Ракитово полицаи от месния участък проверили  лек автомобил „Сеат“ с водач 51-годишен септемвриец. Оказало се, че той шофира с 1.19 промила концентрация на алкохол. Последвали справки в информационните масиви на пътна полиция и така се оказало, че мъжът има влязла в сила присъда за шофиране в нетрезво състояние.

Автопатрул при РУ-Септември спрял на улица в града кросов мотор без регистрационна табела. Освен това той бил управляван от неправоспособен 15-годишен тийнейджър от същия град.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!