08 септември 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Златна купа за 2024 г. донесоха децата от „Кондор“

Kondor_otbor_2024

Пещера- Павел Баня. На национално първенство по ракетомоделизъм за деца и юноши провело се на 22-23 Юни 2024г., в района на община Павел Баня, участие взеха и 6 състезателя от Ракетомоделен клуб Кондор Пещера.

Всички състезатели се представиха отлично и всеки от тях завоюва медал в отделните класове, в които участва, общо 7 медала, от  които 2 златни, 4 сребърни и един бронзов. Състезанието бе много оспорвано, особено в най-масовия клас парашут, който завърши с 2 флайофа, като Павел Дилчовки се наложи пред останалите и завоюва златен медал.

С два медала и в двата класа, които участва Доан Ходжов получи най-висок резултат в индивидуалното представяне и се сдоби със специалната награда-купа за най-добър ракетомоделист при децата в България за 2024 година.

В най-атрактивния клас шоу при децата другите 2-ма състезателя Мустафа Чакър и Кирил Бекяров направиха перфектни успеши полети със своите модели, като приковаха погледите на публика и жури, и завоюваха заслужено първите 2 места.

Димитър Антонов при юношите успя да се включи в челната тройка и получи квота за участие на световното първенство догодина в Сърбия.

От комплексното представяне на всички състезатели общата награда бе завоюваната Златна купа  при децата,  която стана притежание на Пещерския тим.

 

От ръководството.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!