08 септември 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

15 години Дневен център – Пещера

15 rozhden den dcplu

Пещера. Петнадесети рожден ден празнува Дневен център за пълнолетни лица с увреждания. Директорът на институцията Соня Бурова приветства присъстващите и благодари на екипа, потребителите и Община Пещера.

Снимка : peshteraprim

Заестник-кметът Гълъбина Карамитрева и ресор ОКСМД Силвия Връбчева бяха гости на празника, който се проведе в местен изискан ресторант. За празничната атмосфера се погрижи Радослав Якимов, потребителите също участваха с песни и стихотворения. От името на кмета Йордан Младенов бе връчен подарък за ползвателите на социалната услуга. Поздравителен адрес изпрати Фаня Иванова- председател на читалище „Развитие“.

Снимка : peshteraprim

Директорът на Дневния център Соня Бурова приветства с Добре дошли всички присъстващи и изказа благодарности на екипа, потребителите и на Община Пещера – доставчик на социалната услуга. „Вие сте неизменна и пълноправна част от обществото, имате нужда да подадем ръка. Знайте, че  имате подкрепата на всички, за да живеете по-добре“ – увери Бурова. Тя пожела на служителите да са все така отдадени в работата си и да оказват подкрепа на хората в неравностойно положение.

Снимка : peshteraprim

Заместник-кметът Карамитрева поздрави потребителите и социалните работници в Дневния център: „Традиционното реализиране на дейността в този център се съчетава с новаторския поглед и иновативните решения от страна на вашия ръководител. Г-жа Бурова се грижи за всеки детаил и утвърждава облика на центъра вече 15 години.  Може да се каже, че ДЦПЛУ е утвърден лидер и еталон за качествена социална работа.“  Карамитрева отправи сърдечни пожелания към екипа и потребителите на Дневния център.

Снимка : peshteraprim

Празникът продължи с торта, свещи, българско хоро и с почерпка за всички, за да остане у тях незабравим спомен за рождения ден.

Снимка : peshteraprim

Дневният център предлага индивидуално обучение и групови занятия, също развлекателни инициативи, отдих и занимания по интереси. Клиентите се обучават на умения за самостоятелен живот, предлага се рехабилитация и ежедневни трудотерапевтични дейности, в които лицата със затруднения участват в зависимост от интересите и възможностите си.

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!