08 септември 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

След 38 години служба, главен инспектор Миразчиев се пенсионира като шеф на пожарната

dimitar mirazchiev-pensionirane.....

Пещера. Кметът на Община Пещера Йордан Младенов връчи специален плакет и благодарствен адрес на гл. инсп. Димитър Миразчиев за неговите професионализъм и всеотдайност, за който днес е последен работен ден в РС ПБЗН- Пещера.Това се случва след 38 години работа в системата на пожарната. 25 от тях Димитър Миразчиев е началник на местното поделение.

Снимка : peshteraprim

Главен инспектор Димитър Миразчиев е роден през 1964 година в Пещера. В Министерството на вътрешните работи постъпва през 1986 г. Последователно преминава през всички нива на йерархията в системата.

Снимка : peshteraprim

За да засвидетелстват уважението си на специално тържество в двора на пожарната бяха дошли негови бивши и настоящи колеги  от града и областта. Миразчиев получи десетки поздрави и пожелания за дълъг и щастлив живот. Йордан Младенов благодари за вярната служба и определи като достойна и високо хуманна професията на българските пожарникари, на които можем да разчитаме в трудни моменти. Той подчерта, че между Община Пещера и пожарната в града винаги е съществувал конструктивен дух и готовност за взаимни действия при условия на опасност за населението.

Снимка : peshteraprim

„Гл. инсп. Миразчиев ще напусне системата на МВР в заслужен отдих с високо вдигната глава. През всички години той се отнасяше с нужния професионализъм и себеотдаване.Заслужено сте получавал множество награди, защото сте утвърден компетентен ръководител с авторитет. За тези 25 години Вие издигахте службата до висота, в дух на новото време и се справихте отлично…“, каза комисар Ангел Ангелов – началник на Областна Дирекция ПБЗН в Пазарджик.

Снимка : peshteraprim

Колегите му го описват като човек с голямо сърце и винаги готов да помогне. Ще липсва на всички в пожарната, но заслужава да се наслади на заслужената почивка.

Снимка : peshteraprim

Признанието, което получавам днес е награда за мен и моята работа. Вълнувам се, защото бяхме едно голямо семейство, което споделяше и радости и неволи заедно. Трудно ще свикна с мисълта, че сутрин няма да сме заедно тук. Обещавам, че ще продължа да помагам за намаляването на риска от бедствия. Днешният ден е едно ново начало. Ще опитам да дам това, което дължа на семейството си“, каза гл. инсп. Миразчиев пред колегите и гостите си.

Снимка : peshteraprim

В последния работен ден, колегите на Миразчиев го изпратиха подобаващо. Спазвайки традицията, те го обляха с вода под вой на сирени от пожарните автомобили, пожелавайки му здраве и дълголетие в заслужената почивка. Празникът завърши с хубаво българско хоро.

Снимка : peshteraprim

За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!