08 септември 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков16:13, 3 юни 20241min

Криминална хроника (обновена)

Police car with blue lights on the crime scene in traffic urban environment.

Септември. В края на май в местното РУ постъпил сигнал от 30-годишен жител на село Варвара. Младият мъж съобщил, че неизвестен е откраднал бременна кобила и малко конче от пасище между селата Варвара и Симеоновец. Животните са собственост на жалбоподателя. В резултат на проведените издирвателни и оперативни дейности скоро била установена самоличността на извършителя. Оказало се, че това е 42-годишен мъж от село Семчиново. Животните са открити и върнати обратно на стопанина им. По случая се води преписка, която е изпратена на Районната прокуратура в Пазарджик.

Септември. В местното полицейско управление  се получил сигнал за сбиване в землището на септемврийското село Лозен. По първоначално получената информация 30-годишен от същото село нанесъл побой над 49-годишен жител на пазарджишкото село Црънча. В резултат на това пострадалият е транспортиран и настанен в МБАЛ-Пазарджик с фрактура на таза. Екипи на РУ-Пазарджик работят по изясняване на случая.

Юндола- Велинград. Движейки се с несъобразена скорост  45-годишната дама от Перник навлязла с лек автомобил „БМВ“ в лентата за насрещно движение. Там последвал удар в джип „Порше“, управляван от 45-годишен жител на близкото велинградско село Пашови. За радост няма сериозно пострадали хора, но на двете возила са нанесени значителни материални щети. На мястото пристигнали екипи на РУ-Велинград, които тествали и двамата водачи с дрегер. Оказало се, че дамата е зад волана под въздействието на 1.32 промила алкохол, на наркотични вещества и е без шофьорска книжка. Свидетелството и било отнето за друго извършено от нея нарушение на Закона за движението по пътищата. Тя е задържана в ареста на РУ-Велинград за срок от 24 часа, а спрямо нея се водят бързи производства.

Бяга- Исперихово. 73-годишен мъж от брациговското село Бяга решил да направи обратен завой с лек автомобил „Рено“. Тогава във возилото се блъснал 30-годишен мотоциклетист от същото село с „Хонда“. На мястото незабавно били изпратени екипи на Спешна помощ, РУ-Пещера и пожарната. Мотористът е транспортиран в МБАЛ-Пазарджик с тежки травми и с опасност за живота. Въпреки усилията на медиците той е починал. По случая работи дежурна група при РУ-Пещера. Образувано е досъдебно производство под надзора на Окръжната прокуратура в Пазарджик.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!