08 септември 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Сотир Стойчев дари чешма на крепостта „Перистера“

cheshma peristera

Пещера. Дарител направи чешма за крепостта “Перистера”, за да радва туристи и жители на града ни. „Камъкът е по-траен от нас,а водата-вечна ! Нека всеки, който отпие от тази чешма бъде по-добър, по-смирен и по-щастлив ! „, пише на страницата си в социалната мрежа колективът  на Крепост „Перистера.

 

Стана ясно, че името на строителя и дарител на чешмата е Сотир Стойчев.

Peshteraprim  припомня, че през месец на 5 юли юли 1998 г. Сотир бе един от шестимата изкачили Транго Тауър (6257 м) в Каракорум- Пакистан, окачествяван като един от най-трудните върхове в света.

Снимка: Ace Kvale

С това българските алпинисти осъществяват едно изключително трудно изкачване на един от най-престижните върхове – Безименната кула (Неймлис Транго Тауър).

Екипът на крепост “Перистера” изказва благодарности от сърце, бъдете здрав и все така добър човек !

За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!