18 октомври 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Резултати от ученическия турнир по футол по повод 1 юни

turnir futbol 1 yuni 2024

Пещера. На 1 юни на стадиона се проведе общински детски футболен турнир. В мероприятието участие взеха възпитаници на пещерските школа. Спортната проява се организира от ФК „Свобода 2011“ и Община Пещера и е по повод 1 юни – Ден на детето.

Всички футболни срещи преминаха при отлична организация и перфектни условия от страна на организаторите. Срещите предизвикаха интерес от страна на родители, запалянковци, приятели и съученици на футболистите.

В надпреварата за наградите участваха отбори на СУ „Св. Кл. Охридски“, както и деца от 1 до 5 и от 3/4 клас на училищата в Пещера. В крайното класиране в категория 3/4 клас, на първо място се нареди отборът на  СУ „Св.Кл.Охрисдски“, последван от НУ“М. Каролиди“. За най-добър вратар бе обявен Раян Боянов, голмайстор стана Кристиян Монов.

В крайното класиране в категория 5/7 клас, на първо място се класира отборът на училище „П. Славейков“, второто място зае СУ „Св.Кл.Охридски“, трето място спечели училище „Св. Патриарх Евтимий“ и на четвърто място се класира училище „Л. Каравелов“. За най- добър вратар бе избран Симеон Кехайов, голмайстор стана Георги Василев.

В класирането от 8 до  12 клас първото място зае СУ „Св. Кл. Охридски“, второто остана за ПГХВТ „Ат Ченгелев“. Едиз Балакчиев спечели приза най- добър вратар, голмайстор стана Елин Кехайов.

След приключване на състезанията, награди връчи Йордан Младенов- кмет на община Пещера.

 

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!