16 септември 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Над двеста деца от Пещера гледаха представление- подарък от Биовет

teatar podarak deca biovet..

Пещера. Над двеста деца от Пещера гледаха днес представлението „Палавникът“ на сцената на НЧ“Развитие – 1873″ в Пещера. Постановката бе безплатна за тях и е подарък от „Биовет“ АД по случай утрешния Международен ден на детето – 1 юни.

Снимка : peshteraprim

На сцената трима актьори от хасковския театър „Иван Димов“ разказаха как лудориите се случват в ежедневието ни, а вина за тях няма никой. Децата са палави по природа и всяка тяхна постъпка може да бъде изтълкувана грешно от възрастните. Актьорите бързо завладяха вничанието на децата и ги направиха съпричастни към самата пиеса, като непрекъснато контактува с тях по един или друг начин.

Снимка : peshteraprim

„Беше много смешно през цялото време!“, „На мен най-много ми хареса, че се катериха по стълбите!“, „Аз ще я разкажа на мама, защото тя беше на работа и не можеше да дойде!“, това бяха част от коментарите на малките зрители, които бяха на възраст от четири до десет години. Заедно с тях бяха и техните преподавателки от начален етап на обучението от всички пещерски училища.

Снимка : peshteraprim

Малко преди спектакъла на центъра започна програмата на детските градини, където пък видяхме колко хубаво пеят и танцуват те. Поздрав към тях отправи и кметът Йордан Младенов, който им пожела весело и слънчево лято.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!