16 септември 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Международният ден на детето- Една музикална приказка в Пещера

1 yuni 2024...

Пещера. Балони, усмивки на малки и големи, настроение и прекрасни деца изпълниха централния площад на Пещера. По случай 1-ви юни – Ден на детето, малчуганите от детските градини  и ЦПЛР- ОДК подготвиха за своите родители, приятели и гости музикална програма.

Снимка : peshteraprim

С концерт „Приказния свят на мечтите “ участниците поздравиха присъстващите на пл. „България“и  се погрижиха да направят настроението още по-празнично. И докато едни танцуваха и пееха около сцената, други награждаваха с отличия младите таланти.

Снимка : peshteraprim

Детският празник се организира по инициатива на кмета на община Йордан Младенов. „С общи усилия ще дадем простор на всяко дете, ще го насърчим да споделя, да има позиция и да потърси подкрепа. За да расте волно и свободно в своя град, заедно с хората, които го оббичат.“, каза градоначалника в началото на празничното събитие.

Денят на детето не остана чужд за Васил Филев- председател на Общински съвет Пещера и зам.-кмета Гълъбина Карамитрева. На празничното шоу дойдоха общественици, преподаватели и възпитатели, писатели и творчески дейци.

Снимка : peshteraprim

За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!