16 септември 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Побързайте и запишете децата си за безплатния спектакъл в петък

teatur

Пещера. Побързайте и запишете децата си за безплатния куклен спектакъл, който ще се играе този петък, от 11.00 ч., на сцената на читалище „Развитие – 1873“ в Пещера. Постановката „Палавникът“ на хасковския театър „Иван Димов“ гостува в града, тя е подарък от „Биовет“АД за всички малчугани, на възраст от 4 до 10 години от Пещера, Радилово и К. Димитриево, по случай 1 юни – Ден на детето. Тъй като местата в салона са ограничени е добре да направите предварителна заявка за своето дете или внуче. Придружителите на децата също ще гледат постановката безплатно.

Какво ще видят малките в “Пакостникът”?

Няма дете което да не прави онези нежни и весели пакости. Но, включи ли се в тях някой възрастен пакостник, играта загрубява. Даже става неприятна. Как по весел начин и игра да се преборим с лошотията и всичко да завърши добре ще разберете, ако гледате новия куклен спектакъл – “Пакостникът“. Веселбата е гарантирана! „Пакосникът“ е и бенефис на режисьора  Янко Митев и неговия живот на сцената. 45 години, над двеста и петдесет изиграни роли, петнадесет написани и поставени пиеси, много международни и национални награди.

„Пакостникът“ е забавен детски спектакъл от  Йозеф Пеер и Лео Спачил.
Сценичен вариант и постановка  Янко Митев. Сценография и кукли Наталия Гочева и Христина Младенович – Храстче. В ролите: Стефана Дункова, Илиян Диков и Нелина Михайлова.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!