08 септември 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков12:59, 28 май 20241min

Криминална хроника

polic

Пазарджик. Вчера следобед полицаи от участъка в квартал „Изток“ извършили проверки на 20-годишен от панагюрското село Попинци и 36-годишен мъж от Костинброд. В резултат на това се установило, че двамата носят в себе си общо 4 полиетиленови топчета, съдържащи суха листна маса. След направен полеви наркотест се оказало, че става въпрос за синтетичен канабиноид.

Пазарджик. Колегите им от дежурните автопатрули засекли лек автомобил „Фолксваген“ с водач 32-годишен пазарджиклия. След извършената проверка се оказало, че той държи топче с бяло прахообразно вещество, което се оказало амфетамин. Освен това бил зад волана на немското возило под въздействието на същия по вид наркотично вещество.

И тримата мъже са задържани за срок от 24 часа. Спрямо тях се водят бързи полицейски производства.

Септември.  Водач на превозно средство е задържан заради управление след употреба на алкохол. Тази нощ на улица в Септември автопатрул при местното полицейско управление засякъл „Мерцедес“, управляван от 23-годишен септемвриец. Последвал тест с дрегер, при който уредът отчел 1.34 промила концентрация на алкохол. Водачът е задържан в ареста на управлението, а по случая се води бързо производство.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!