08 септември 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Наградиха с почетна грамота и значка 68 таланти на Пещера

24 may nagradi cplr odk..====

Пещера. С бурни аплодисменти и очи пълни с щастие премина церемонията по награждаването на 68 деца от ЦПЛР- ОДК гр. Пещера. Събитието се състоя в Мраморната зала на културната институция. Подобна церемония се провежда за трети пореден път, като идеята е младите таланти на града да бъдат уважени и наградени за положените труд и старание в спечелване на десетки награди и отличия в регионални, национални и международни конкурси за популяризирането на Пещера.

Отличията връчи директорът  Руса Каврошлова. Тя посочи, че основната цел е да се върви напред за популяризиране на културата във всички форми с всички талантливи деца от подрастващото поколение на Пещера. „За трета поредна година имам удоволствието да удостоя с почетна грамота и значка едни от най-изявените деца и ученици, постигнали високи резултати и надградили своите знания и умения. Да ни е честит 24-ти май – празникът на словото, на духа, на културата.“, каза Каврошилова.

Тя благодари на своите колеги и преподаватели, които години наред, в екип дават своя принос за творческото  развитие и извисяване на малчуганите и благодари на Кмета на общината, че дава възможност за развитие и осигурява подкрепа на ЦПЛР- ОДК гр. Пещера.

Церемонията по награждаването завърши с обща снимка на участниците и наградените в проявата.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!