18 октомври 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Публикуваха отговорите от матурата на 20 май

onlain uchenici

Министерство на образованието и науката публикува отговорите от втората задължителна матура по профилиращ предмет или по професия. На изпит се явиха над 46 000 зрелостници, които работиха по вариант номер 1, изтеглен тази сутрин.

Близо 25 000 ученици положили втора задължителна матура по профилиращ предмет, а около 21 000 – държавен изпит за придобиване на професионална квалификация.

Най-много зрелостници – близо 13 000, са избрали да проверят знанията си по английски език. Значителен интерес има към география и икономика, както и биология и здравно образование. Тази година 1383 ученици са избрали математиката. По над 1000 души има на изпитите по философия и по предприемачество.

Тестовете и отговорите са публикувани тук

 

 

 

 

Източник : / https://offnews.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!