08 септември 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Клуб „Кондор“ завоюва 6 медала, Георги Башкехайов – едногодишна стипендия от МОН за 2024/2025 учебна година

kondor- lovech...

Пещера- Ловеч. Сребърна купа и  6 медала – 1-златен, 2-сребърни и 3-бронзови в отделните класове от националното ученическо състезание по Ракетомоделизъм в Ловеч, донесоха състезателите от ракетомоделен Клуб „Кондор“.

Първенството се състоя на 16 и 17 Май 2024г. организирано от Министертво на образованието и науката (МОН), Националния дворец на децата в София и Българската Федерация по Авиомоделизъм(БФА). И четиримата ни състезателите от пещерския клуб успяха да се включат в челните тройки, но малко не им достигна и се задоволиха със сребърна купа в отборното класиране при юношите, съобщиха от спортната централа.

„Състезанието бе много оспорвано и с малки разлики в класирането между медалистите. Златният ни медалист Георги Башкехайов с участието си в най-масовия клас парашут, след флайоф  завоюва 1-во място и ще получи едногодишна стипендия от МОН за следващата 2024/2025 учебна година. Няколко секунди не достъгнаха на Йордан Джинин и в двата класа, в които участва и остана 2-ри с 2 сребърни медала. Димитър Антонов и Владимир Козарев достойно се включиха в челните тройки с бронзови медали.“, коментира резултатите Павел Тилев  от ръководството.

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!