08 септември 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

С вълнуващ спектакъл изпратиха абитуриентите на СУ „Св. Кл. Охридски“

zrelostnici 2024 gimnazia......

Пещера. Учители, ученици, приятели изпратиха с вълнуващ спектакъл випуск 2024 на СУ „Св. Кл. Охридски“. Настроението бе приповдигнато,а проявата включваше богата гама от впечатления, хрумки, песни и презентация, снимки от 5-те години ученически живот, презентация и признания.

Снимка : peshteraprim

По традиция завършващите дванадесетокласници под звуците на българския химн предадоха знамената на училището. Пред широката аудитория в залата директорът на учебното заведение Павлинка Шопова- Начкова каза : „Скъпи абитуриенти, изпълнявам приятното поръчение да ви приветствам от името на ръководството на училището ни. С вас извървяхме дълъг път, на места ясно очертан, на други не-толкова. Но заедно…

Тържеството уважиха Кметът на Община Пещера, Галя Стоянова – секретар на Общината, представители на местни фирми, общественици, бивши възпитаници. Букети с цветя в знак на уважение и благодарност получиха класните ръководители, директорът на учебното заведение, преподаватели.

Снимка : peshteraprim

„Желая на всички успешно представяне на държавните изпити, бъдете успешни! Докажете, че сте достойни наследници на плеядата пещерци, оставили трайна диря в живота на страната. Общинското ръководство е неизменно до вас. За да останете тук и да се реализирате успешно“, каза кметът Йордан Младенов пред аудиторията.

„С вас извървяхме дълъг път, ако трябва да бъдем честни, с променливи емоции. Постигайте мечтите си, обичайте се и бъдете упорити! Дори отстъпвайки крачка назад, не спирайте, защото сте нашето продължение.“ Така се обърна към възпитаниците си курсовата ръководителка Нели Славова . С огромно вълнение тя продължи :

С народни танци и няколко песни за своите преподаватели завърши последното за випуска тържество в местната гимназия. Сълзи от радост и тъга белязаха изпращането на абитуриентите. Зрелостниците се сбогуваха с училищното знаме и училището, изпратени от своите съученици, гости, родители.

Снимка : peshteraprim

По традиция зрелостниците ще се съберат на 24 май в централната част на Пещера за да дефилират пред съгражданите си в празнични одежди, след което ще се отправят на официалното си тържество.

Снимка : peshteraprim

 

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!