08 септември 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

„Мечти“ е изложба, която е не е само за деца

izlozhba mechta - m karolidi...

Пещера. „Мечти“ е изложба, която е позиционирана във фоайето на читалище „Развитие“. Тя е на учениците от НУ „Михаил Каролиди“, които през тази учебна година по Националната програма „Заедно в изкуствата и спорта“ творяха в клуба по Изобразително изкуство с ръководител Никола Руков.

Снимка : peshteraprim

На откриването на изложбата младите художници под ръководството на талантливия учител изпитаха истинска творческа радост, защото това, което са направили със собствените си ръце, донесе на всички гости радостта от срещата с красотата, създадена от тях.

Това, което те са направили със собствените си ръце, е истинско чудо, истинска приказка, или една мечта. Детето трябва да е щастливо, това ще се случи само ако следва мечтите си. Мечтите ще помогнат на малчуганите да осмислят живота си, да бъдат щастливи, да пораснат. Малките герои имат нужда да повярват, че мечтите се сбъдват. Творете и бъдете усмихнати и добри…“, каза Никола Руков на своите възпитаници.

Представителната изява уважиха кметът на Община Пещера Йордан Младенов. На откриването той каза :

На изложбата дойдоха и зам.-кметът Гълъбина Карамитрева, началникът на РУО Пазарджик Ружа Стоянова-Семерджиева, Диана Балканджиева – ст. експерт, Екатерина Семерджиева – председател на Обществения съвет при НУ „Михаил Каролиди“, Златка Златанова – ст. експерт и член на Обществения съвет при НУ „Михаил Каролиди“, родители, художници, общественици.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!