04 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Медали, грамота и подаръци за отборът на ОУ „Св. Патриарх Евтимий“ по Безопасност на движението по пътищата

bezopasnost naselenie sastezanie.

Пещера- Пазарджик. Отборът на ОУ „Св. Патриарх Евтимий“ по Безопасност на движението по пътищата, с ръководител г-жа Джинина, за поредна година се класира на първото място със 104 точки на Областния кръг на Националната ученическа викторина по безопасност на движението ,, Да запазим децата на пътя “ в град Пазарджик.

Участниците в отбора са: Мариян Пламенов Кабаков – V клас, Иван Томов Каймаканов- VI клас, Бахар Османова Дертлиева- VI клас, Мария Багринова Ковачева – VII клас и резерви: Ралица Николаева Мървакова- V клас, Крум Георгиев Пачев- VI клас.

Те получиха медали, грамота и подаръци от организаторите на състезанието.  Нека пожелаем на отбора успешно представяне на Националния кръг на викторината, който ще се проведе м. май в  гр. Сунгурларе. /Снимки-Борислава Джинина/

      


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!