30 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Никола Руков доведе Звездана в Шарения град

zvezdana nikola rukov

Пещера. Тясно се оказа фоайето на читалище „Развитие“ , за да побере приятели, ученици, колеги и почитатели на творчеството на младия художник, творец и преподавател Никола Руков. Изложбата с илюстрация и текст на „Звездана в Шарения град“ беше открита в Пещера. Никола Руков е втор на произведението.

„Когато влагаш сърце и душа в това, което правиш, добрият резултат е гарантиран!“. С тези думи Никола обобщи всеобщите усилия на творческия колектив създал тази изложба. „Човек трябва да дава сега, на момента, и да не чака да дойде „подходящото време“, откровен е Никола. Той обясни, че за да е пълен ефектът от творческите решения представени в изложбата, е илюстрирана със стихотворение и картина.

В „Звездната седмица“ посветена на „Звездана в Шареният град“ организирахме хепанинг при домакините на нашето събитие: читалище -„Развитие 1873“. Участие взеха талантливите ми учениги от 7б клас: Александра Станишева, Георги Цветков, Рафет Кьосев, които започнаха живописната творба „Звездна нош“, под покровителството на бившата наша възпитаничка, креативната Клавдия Делчева. Интерес и участие в това събитие взеха и преминаващи граждани на града ни.„, подчерта Никола.

В очакване на Звездана, учениците от 6 и 7а клас изработиха „звездни“ флаери с пожелания, които бяха раздадени на граждани в Пещера.

Тази изложба привлече вниманието на градоначалника Йордан Младенов, който не се колеба, и заедно със Галина Стоянова- секретар на Община Пещера отидоха на място, за да посетят и уважат изявата и да се заредят с положителна енергия.

С пожелание за повече такива изложби, творчество и успех, Младенов благодари на всички участници за усилията да направят нещо новаторско, интересно и стойностно в Пещера, и завърши с достойни аплодисменти в знак на признание към творците.

 

 

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!