30 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Деца учиха за създаването и илюстрирането на една книга

deca prof galcheva i koko..

Пещера. В ОУ „П.Р.Славейков“ гостуваха доц. д-р Камелия Галчева- преподавател в ПУ“ Паисий Хилендарски“, която е научен ръководител на проекта „Екология на детството”, както и автор и администратор на „Училище за двама”,  и обаятелният пазарджишки творец Константин Анастасов -Коко,  художник. Те представиха пред учениците от 5, 6 и 7 клас процеса на създаване и илюстриране на една книга.

Професор Галчева обясни в детайли трудния път за създаването ѝ. Тя успя да мотивира учениците и да им вдъхне увереност, да вярват в себе си да не се отказват от мечтите.
Господин Анастасов показа в същия момент пред децата как се рисуват приказни герои.
Директорът на училището- госпожа Кавлакова поздрави гостите , показа им Етнографската сбирка и си дадоха обещания за бъдещи съвместни проекти.

За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!