02 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

8-и април : Първо слънчево затъмнение

slunchevo zatumnenie
Тази година ще има четири затъмнения

Те ще бъдат разпределени в два периода. Тези периоди траят 34 дни, в рамките на които се случват две или три затъмнения.

Тази година първото затъмнения от първия сезон на затъмненията беше на 25-и март – лунно затъмнение, което обаче можеше да се наблюдава от страните по на запад от нас. Две седмици по-късно ще настъпи второто затъмнение.

То ще бъде пълно слънчево затъмнение на 8-и април

Ще може да се наблюдава най- добре от Мексико и някои щати в САЩ. След това предстои вторият сезон на затъмненията през тази година – частично лунно на 18-и септември, което може да се наблюдава и от България, и последното затъмнение – отново слънчево, ще бъде на 2-ри октомври, то ще бъде пръстеновидно и много красиво.

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!