09 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков11:39, 15 март 20241min

Заради националния траур: Отменят празника на кулинарното изкуство в Пещера за неделя

bg zname traur

Пещера. В дните на национален траур – 15 и 16 март 2024 г., за отдаване на почит към паметта на българския Патриарх Неофит, българският национален флаг на централния площад „България“ е спуснато наполовина.

Провеждането на предварително организирани официални и светски събития, ще бъдат отложени или отменени.

Поради обявените дни на национален траур, се отменя обявената, за 16 март /събота/, проява за отбелязване празника Сирни Заговезни в Пещера.

Празникът на кулинарното изкуство с участието на кукерска група от с. Прибои ще се проведе в неделя- 17 март, на пл.“България“ от 11:00 часа.

Ръководството на Община Пещера изразява искрените си съболезнования по повод кончината на Негово Светейшество Неофит – Патриарх Български и Митрополит Софийски!


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!