03 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Д-р Савов с поздрав за Деня на здравния инспектор – 15 март

cvetya

Пазарджик. Директорът на РЗИ Пазарджик д-р Димитър Савов, поздравява здравните инспектори от област Пазарджик по случай професионалния им празник – Деня на здравния инспектор.

Пожелава на всички крепко здраве, щастие, професионални успехи и по-малко конфликти при изпълнение на контролната дейност.

Повече от половин век здравните инспектори се грижат за укрепване и опазване на общественото здраве. Те са хората, които осъществяват държавния здравен контрол свързан с изпълнението на установените с нормативен акт здравни изисквания за: контрол на обекти с обществено предназначение; контрол на продукти, стоки и дейности със значение за здравето на човека; контрол на условията на жизнената среда; надзор на заразните болести. Освен контролна дейност, здравните инспектори имат задължения свързани с профилактика на болестите и превенция на здравето.

Трудът на здравния инспектор често остава незабелязан и въпреки трудностите, здравните инспектори изпълняват своите задължения със съзнанието за изключителната отговорност, която носят за опазване на общественото здраве.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!