27 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Започна записването за състезанието по риболов за деца от 7 до 16 години

ribar dete

Пещера. До 20 март ще продължи записването на деца – кандидати за участие в състезанието по риболов, което се организира от риболовен магазин „При Томито“ и Рибарско сдружение „За Стара Река“ гр. Пещера. Партньор на събитието е и „Биовет“АД, като фирмата ще осигури средства за специална награда на участниците. Състезанието ще се проведе на 7-и април 2024 г. на язовир Капитан Димитриево. Право на участие имат само предварително записали се състезатели. Записването започна на първи март и е без такса.

То се извършва на място в риболовен магазин „При Томито“ – гр. Пещера ул. Михаил Такев 42Б
или на тел: 0888 04 61 47 (предварително записани участници попълват декларация за участие на място от родител/настойник/попечител). Състезанието е индивидуално и ще се проведе в режим „хвани – пусни“. Всяко дете трябва да има пълнолетен придружител, който може да помага със съвети, разпъване на риболовните принадлежности, поставянето на стръвта, кепчосването на рибата във водата и откачането й.
Всеки състезател участва с АКТУАЛЕН РИБОЛОВЕН БИЛЕТ, лични риболовни принадлежности. Един брой въдица, без значение (фидер или болонезе) , като на нея да бъде монтирана една кука. Носенето на кеп и живарник е задължително. Уловената риба се съхранява в живарник, до измерването й от съдийската комисия, след което всички риби се връщат във водата. Всеки състезател се състезава в отделно място изтеглен в жребий.
ПРОГРАМА:
1. От 8:00-9:00 ч. регистриране на състезателите (попълване на декларация).
2. Инструктаж.
3. Зарибяване.
4. Жребии и разполагане по секторите. Раздаване на захранка, кофичка, бял и шарен червей.
5. Старт на състезанието- 10:30 часа.
6. Край на състезанието 14:00 часа.
7. Измерване на улова (в килограми).
8. Обявяване на резултатите и награждаване.
Награди за първо, второ и трето място във формата на ваучер от Риболовен магазин „При Томито“
Първо място- 200лв.
Второ място – 150лв.
Трето място- 100лв.
Подготвени са и още изненади за всички състезатели.
Не регистрирали се състезатели в определения час (08:00-09:00 ч.) НЯМА да бъдат допуснати за участие.

За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!