29 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков13:11, 29 февруари 20241min

Криминална хроника

Police

Пазарджик. По време на специализирана акция екипи от сектор ”Криминална полиция” при РУ-Пазарджик засекли на улица в село Мало Конаре 36-годишен мъж от гр. Стамболийски. При последвалата проверка се оказало, че пренася в себе си с цел разпространение 19 полиетиленови пликчета със суха листна маса. След направен полеви наркотест се оказало, че става въпрос за синтетичен канабиноид.

Пазарджик. Колегите им от сектор „Противодействие на криминалната престъпност” при ОДМВР със съдействието на автопатрул от полицейското управление в областния град спрели на булевард за проверка лек автомобил „БМВ” с водач 24-годишен мъж от велинградското село Пашови. Във возилото пътувала и 15-годишна девойка от Якоруда, у която криминалистите намерили 9 пликчета със синтетичен канабиноид.

Полицейски автопатрули при РУ-Пазарджик са извършили рутинни проверки на 26-годишен мъж от село Юнаците, двама мъже на 55 и 21 години от пазарджишкото село Мало Конаре. Униформените установили, че тримата носят в себе си различни количества метафметамин и синтетичен канабиноид.

И петимата са задържани в арестите за срок от 24 часа. По случаите се водят бързи производства под надзора на прокуратурата в Пазарджик.

Пресцентър ОДМВР-Пазарджик

Ракитово. Вчера служители от местния полицейски участък проверили цех за обработка на дървен материал, собственост на частна фирма. В двора на цеха органите на реда открили общо 11 броя обла строителна дървесина с дължина от 2 метра всяка. Дървата не били маркирани с контролна горска марка, а притежателят им не разполагал н документи за техния произход. По случая се води бързо производство.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!