02 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Германски дарители изпратиха дарение за МБАЛ-Пазарджик

mbal pazardzhik

Пазаарджик. Дарение от германската благотворителна организация ASB беше предоставено на МБАЛ-Пазарджик. Благотворителната инициатива се осъществява чрез съдействието на търговското аташе в Хамбург, Стойчо Стойчев. За транспортирането на дарението до Пазарджик помагат от благотворителната организация на българите в чужбина „Ангели за България“, а от пазарджишкото сдружение „Добро сърце“ са се заели с разпределянето му.

32 кашона с общо 1600 бр. хирургични престилки за еднократна употреба, многофункционално операционно легло, UV лампа и операционен шкаф включваше дарението за МБАЛ-Пазарджик.

DSC 0180

Главната сестра на болницата Елена Станчева, която прие дарението, връчи на дарителите благодарствено писмо от името на изпълнителния директор д-р Красимир Темнилов и ръководството на лечебното заведение. Тя благодари за оказаната помощ и пожела много успехи на добротворците в благородните им дела.

DSC 0161

Националната асоциация на доброволците, съвместно с германската организация ASB, ще продължат да работят по съвместни проекти. Планира се в Пазарджик да бъде изграден централен склад, където да пристигат даренията от Германия и оттук да потеглят за цялата страна. Те щe  бъдат подготвяни и разпределяни от доброволците на „Добро сърце“, обяви Стелиян Хараланов от Националната асоциация на доброволците.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!