25 февруари 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Поетесата Николина Барбутева ще гостува на Дружеството на писателите – Пловдив

nikolina barbuteva

Пещера-Пловдив. На 12.02.2024 г. от 18:00 ч. пещерската поетеса Николина Барбутева ще представи творчеството си и стихосбирката си „В тишината“ в Дружеството на писателите – гр. Плоядив. Модератор на срещата ще бъде поета Хари Спасов, носител на множество литературни награди.

Барбутева ще запознае аудиторията със своята поезия и новите си творчески успехи.

Припомняме, че Николина Барбутева е дългогодишен доброволец към библиотеката при НЧ „Развитие“ – 1873, гр Пещера и заедно с Богдана Сиракова реализираха проекти на национално и международно ниво. Барбутева е отличавана в национални и международни литературни конкурси. Има издадени няколко стихосбирки, сборник с есета и роман, разпространяващ се в онлайн вариант.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!