01 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Театъра на армията ще гостува в Пещера

doni kalki ivailo hristov

Пещера. Само на 21 февруари на сцената на читалище „Развитие“ ще се състои постановката на Театърът на Българската армия – “Секс, наркотици и рокендрол”. Постановката ще започне в 19:00 часа, уточняват организаторите, билети могат да бъдат закупени от читалището в града.

Участват актьорите проф. д-р Ивайло Христов, Добрин Векилов- Дони и Костадин Георгив-Коцето Калки.

“Секс, наркотици и рокендрол” е спектакълът, за който спокойно може да се каже, че е игран толкова много пъти, че дори не се знае с точност колко.

“Секс, наркотици, рокендрол” е провокиращо заглавие

То обещава весели и вълнуващи  преживявания. Представлението излиза пред публика през далечната 1992-а в театъра на НДК. Там се играе около 10-ина пъти, а след това го пренасят в театър “Българска армия”.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!