18 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков13:47, 9 януари 20241min

Криминална хроника

polic 2

Пазарджик. На една от улиците в града полицаите спрели лек автомобил „Форд“, управляван от 65-годишен жител на областния град. По време на проверката в багажното отделение на возилото органите на реда открили пет мастербокса или общо 2 500 кутии с цигари от една и съща марка без акцизен бандерол. Тютюневите изделия са иззети, а притежателя им задържан за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо производство.

Пазарджик. Вчера в района срещу парк „Писковец“ униформените проверили лек автомобил „Сеат“ с водач 53-годишен мъж от Белово. Оказало се, че той е зад волана с 1.38 промила концентрация на алкохол. Същата участ сполетяла и 45-годишен шофьор от Ветрен. Той управлявал „Рено“ на пътя между Пазарджик и село Ивайло с 1.98 промила алкохолна концентрация. Двамата мъже са задържани за срок от 24 часа, а спрямо тя са образувани бързи производства.

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!