02 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Община Пещера награди спортистите с най-високи постижения през 2023 година

mladenov iziavaeni sportisti koleda 2023....

Пещера. На специална церемония кметът на Пещера Йордан Младенов отличи с грамоти и купи изявени спортисти в 6 вида спорт. Награждаването на спортистите, прославили общината на регионални, национални и международни спортни състезания, се осъществява за поредна 7 година.

Снимка : peshteraprim

 

„С тези награди отличаваме най-добрите в спорта, отдавайки дължимото за труда, упоритостта и волята. Гордеем се, че всички вие намирате уважението и признанието на нашите съграждани. Общинска администрация ще продължи да подпомага развитието на спорта за да имаме здрави и силни поколения. Имайте мотивация, сила и твърдост за постигане на нови спортни върхове и постижения.“, каза Йордан Младенов преди да пристъпи към награждаването.

Снимка : peshteraprim

„Възможно е сред вас да са следовниците на големия Серафим Тодоров. Надявам се имената ви да прославят града и общината на състезания в страната, Европа и света. Бъдете здрави, успешни и покорявайте нови върхове!“, пожела Васил Филев- председател на Общински съвет – Пещера.

Снимка : peshteraprim

Присъстваха спортисти, треньори и представители на спортните клубове в Пещера. Всички спортисти уважиха награждаването, което се състоя в Художествената галерия „проф. Веселин Стайков“. Това е инициатива на Община Пещера, която цели да стимулира спортистите и да отдаде на тях и на техните треньори нужното уважение и признание за положените усилия.

Снимка : peshteraprim

За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!