04 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Отличия за даровити деца на Пещера

daroviti deca nagradi 2023....

Пещера. Кметът Йордан Младенов връчи ежегодните награди на Община Пещера на деца с изявени дарби за 2023 г. 33 награди на отличени в ансамблови и индивидуални бяха учредени за децата от пещерските учебни заведения. Учениците бяха номинирани в няколко области –  изкуство, наука и спорт. Младенов похвали младите хора на града за тяхното постоянство, упоритост и стремеж към постигане на нови цели.

Снимка : peshteraprim

Благодаря за усилията, които сте положили през годината. Радвам се, че в общината има добри условия да развивате своите умения и дадености. Бъдете все така постоянни и устоявайте, развивайте и надграждайте постигнатите резултати. Бъдете здрави, целеустремени и радвайте своите приятели и съграждани с нови успехи в попрището, което сте избрали“, каза Младенов пред присъстващите в залата. Той им пожела да продължават да бъдат гордост за своите училища и семейства.

Снимка : peshteraprim

Гости бяха Васил Филев – председател на Общински съвет- Пещера и Теодора Илиева- представител на местния парламент и представител в експертно- консултативна комисия за осъществяване закрила на деца с изявени дарби.

Снимка : peshteraprim

Градоначалникът лично награди талантливите ученици. В знак на уважение ръководството на Общината бе дарено с песни, изпълнени от самодейци в ОДК -Пещера.

Снимка : peshteraprim

Младенов допълни, че ангажирането на подрастващите с образованието, спортуването и здравословния начин на живот е сред основните приоритети на местната власт. В края на церемонията всички запечатаха събитието със снимка за спомен.

Снимка : peshteraprim

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!