06 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Нил Пехливанова : Пещерските деца вярват в чудеса, и това е прекрасно

pisma dyado koleda 2023

Пещера. В последните дни преди Коледа децата от Пещера написаха и изпратиха своите писма до белобрадия старец чрез „Български пощи“. Свои желания до добрия старец до петък са изпратили 60 деца, като е имало и групови участници от детските градини, съобщи за Peshteraprim Нил Пехливанова от местния отдел на пощата.

„Те вече пътуват до получателя си. 18 декември е крайната дата на инициативата, но и писмата, изпратени след тази дата ще получат отговор от Дядо Коледа.“, увери Пехливанова.

Коледа е време за семейство, време за магия и не на последно място, време за писма, пълни с детски желания и  мечтан подарък. Малчуганите от града описаха със свои думички своите желания и мечти в свободен стил, без ограничения, по свой собствен и неповторим начин.

 

 

 

В писмата си те споделиха, че са били добри и послушни през годината.

 

Не липсват и пожелания към дядо Коледа- за здраве, весела и честита 2024 година и много подаръци.

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!