29 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Благодарности за лекарите от Спешно отделение изпрати Кица Стоянова от Пазарджик

mbal pazardzhik

Пазарджик. Благодарствено писмо до изпълнителния директор на МБАЛ-Пазарджик, д-р Красимир Темнилов, изпрати Кица Стоянова от Пазарджик. С него тя иска да изкаже своята благодарност към медиците от Спешна помощ и Спешно отделение на лечебното заведение. Кица Стоянова обяснява, че на 6 декември дежурен екип на ЦСМП- Пазарджик се е отзовал на спешно повикване заради емболия и тромбоза на артерии на долните крайници.

След преглед в Спешно отделение на МБАЛ-Пазарджик, болната жена е транспортирана до УМБАЛ „Свети Георги“ в Пловдив, където е оперирана още същата вечер.
„Впечатлена съм от проявения професионализъм, отношение и грижи.
Лично на д-р Димитър Бакалов желая да бъде все така всеотдаен към пациентите си, грижовен, амбициозен и изключителен професионалист и да постигне много успехи. А на д-р Христо Милчев желая здраве, късмет, все повече професионални успехи и признание от пациентите за отличната му работа.

На целия екип на Спешно отделение и на Вас като Директор на МБАЛ –Пазарджик желая здраве, много късмет и професионални успехи и дано във всяко лечебно заведение в страната има професионалисти като Вашите спешни медици, за да бъдем всички спокойни за живота и здравето си“, пожелава благодарната пациентка.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!