29 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Пътищата в община Пещера продължават да се почистват

put snyag

Пещера. Пътните настилки са мокри и проходими при зимни условия. Това съобщи за Peshteraprim Георги Смилянов – управител на снегопочистващата фирма в града. „Дъждът, който заваля в късния петъчен следобед, премина в тежък сняг. Към момента приоритетно се почистват главни пътни артерии, подходите към полиция, здравни заведения, обществени места и сгради. Пътната мрежа към селата Радилово и К. Димитриево са почистени, движението по тях да се извършва при зимни условия.“, предупреди Смилянов.

По думите му пътната отсечка Пещера-Св. Константин е почистена от сняг. Снежната покривка в пещерското село е 40 см., но ще се увеличава. Екипите са в готовност при спиране на валежите да опесъчават пътните артерии. Смилянов информира за паднали или наклонени дървета по пътя към вилното селище. Причина е мокрият сняг. На място има екипи, които отстраняват падналите дървета.

„Проблеми по почистването на пътищата в града създават паркиралите по пътното платно автомобили, които затрудняват движението на наличната техника. Призовавам, всеки да почисти тротоарните площи пред имота си, както и пред търговските обекти“, допълни шефът на ОП „ЧПОИ“.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!