29 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Радост: Сняг вали на Свети Константин

sveti konstantin kurort

Пещера-Св. Константин. В планинското село е облачно, във високите части прехвърча слаб сняг, температурите са от минус 1°- 2°. Това съобщи за  Peshteraprim Апостол Апостолов- кметски наместник.

„Тихо е, очаква се да вали сняг през целия ден и през нощта. Към момента новата снежна покривка е около 2 см. Пътната настилка в курортното място е почистена. Препоръчвам хората, които ще дойдат в планината, „да имат едно наум“, защото е зима. Добре е туристите да са добре подготвени за зимни условия. На места пада гъста мъгла, а атмосферните условия често са непредвидими, заради което човек може лесно да се загуби.“, предупреди Апостолов.

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!