30 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Второкласник от Пещера дари паричната си награда на свой съученик

uchenici ou sv patr evtimii

Пещера. Второкласникът Ахмед Билялов от ОУ „Св. Патриарх Евтимий“ в навечерието на Коледните празници пожела да подари своята парична награда от 100лв., от конкурса на „Биовет“ АД „Пещерските будители, на ученик от същото училище Серхан Мехмедов, изгубил единия от родителите си.

„Благороден жест и достойна за адмирации постъпка! Всички в ОУ „Св.Патриарх Евтимий“, се гордеем с теб!“, написаха от школото в социалната мрежа.

:Междувременно стана ясно, че ученици, родители и учители, заедно с Ученическия съвет са решили да проведат Коледен базар във фоайето на училището от 18 до 20 декември. Каузата, която е обединила участниците е дарение за Отделението по детски болести на МБАЛ „проф. Димитър Ранев“ в Пещера.

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!