05 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Благотворителен базар на кулинарни изделия, събра десетки приятели на ЦПЛР-ОДК

blagotvoritelen bazar cplr odk.

Пещера. Годишна благотворителна изложба на школата по „Приложни изкуства“ към ЦПЛР-ОДК, събра десетки родители, малчугани и посетители в Художествена галерия „проф. Веселин Стайков“.

Снимка : peshteraprim

Центърът за подкрепа на личностното развитие в Пещера подреди детски рисунки изработени от децата, под ръководството на Ивана Петкова. Повече от 40 творци и техните родители участваха с произведения и кулинарни вкусотии, които създадоха коледна атмосфера в залата.

Снимка : peshteraprim

Тематични сладкиши и курабии бяха разпродадени с благотворителна цел. Всеки посетител пожела да притежава оригинално изработени сувенири украсили новогодишното дръвче.

Снимка : peshteraprim

“ Радваме се, че има много съпричастни на идеята и вярваме, че подобни инициативи ще приобщят още наши съграждани. Пожелавам много детски усмивки, радост и топлина в детските сърца“, каза на откриването кметът Йордан Младенов.

Снимка : peshteraprim

За да уважат проявата, тук пристигнаха председателят на Общински съвет-Пещера Васил Филев, представители на политическите сили в местния парламент, творци, съмишленици и граждани.

Снимка : peshteraprim

Специална програма включваща тематични произведения изпълнени на пиано поднесе Драгомир Варимезов- преподавател в музикалната школа.

Снимка : peshteraprim

 

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!