02 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

„Левски“ отпадна от Купата на България

hebur- levski pazardzhik kupa bg

Пазарджик. Левски“ отпадна от турнира за Купата на България, след като загуби по драматичен начин с 1:2 срещу „Хебър“ в двубой от осминафиналите.

Мачът се изигра в Пазарджик и беше решен в добавеното време на срещата, когато „Хебър“ вкара победен гол. За четвърти път в историята си отборът достига до четвъртфиналите.

„Хебър“, който е с неясно бъдеще заради финансова криза, след смяната на местната власт в града, успя да постигне една от големите изненади за купата.

Ангел Бастунов откри за „Хебър“ в 68-ата минута след дузпа. Драмата беше пълна в края на мача, когато „Левски“ изравни. Това се случи в първата минута на добавените девет. Тогава Уелтън вкара с хубаво изпълнение от границата на наказателното поле.

В деветата минута на продължението обаче юношата на сините Атанас Кабов реализира втори гол за „Хебър“ и прати тима си на четвъртфинал.

Отпадането от Купата на България е тежък удар за „Левски“, тъй като това беше целта на сините. Отборът не се представя убедително в първенството. След 19 кръга в Първа лига „Левски“ е шести и е на 10 точки от първото място.

Източник : / https://www.dnevnik.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!