02 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Левски с гостуване на Хебър за SESAME Купа на България

futbol

Пазарджик. Отборът на Левски гостува на Хебър Пазарджик в интригуващ сблъсък от 1/8-финалите на SESAME Купа на България. Срещата е днес от 14:30 часа и може да я гледате в пряко предаване по DIEMA SPORT, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA. В Gong.bg ще проследим развитието на двубоя на живо

През септември „сините“ спечелиха с 1:0 мача си срещу Хебър за първенство. До момента тимът от Пазарджик е с пет поредни загуби от Левски, като всички те са били в елита на България. Само веднъж до момента предстоящите домакини са вкарвали гол на опонента си, като това се случва през 2000 година, когато падат с 1:4 на „Герена“.

Хебър си спечели мястото на осминафиналите, след като постигна минимална победа с 1:0 над Спортист Своге. След като продължи напред в турнира Купа на България, тимът от Пазарджик постигна и триумф с 1:0 над Славия, но след това обаче, пет поредни мача е без победа. През този период Хебър спечели само точка, която бе срещу Черно море и допусна загуби от Лудогорец, ЦСКА, Берое и ЦСКА 1948.

Левски победи Локомотив Пловдив (3:0) в последния си мач за първенство. За момента „сините“ са на шестото място, на десет точки от лидерите ЦСКА и Черно море, а пък Хебър заема дванадесетата позиция. В първия си мач в турнира Купа на България отборът на Левски игра с доста нетипичен състав, заради множеството контузени футболисти, но въпреки това спечели с 3:1 срещу седмия във Втора Лига Дунав Русе.

 

 

 

 

 

Източник : /  https://gong.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!