30 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Скоро : Предупреждения на населението BG-ALERT чрез мобилните телефони

internet technology warning error sign

Пещера. Във връзка с реализацията на система за клетъчно излъчване и разпространение на съобщения за предупреждения на населението BG-ALERT чрез мобилните телефони, ще бъдат проведени тестове за техническа годност на регионален принцип, а след това ще бъде проведен и национален тест на територията на цялата страна.

Предстоящите тестове в област Пазарджик ще бъдат проведени на 23.11.2023 г., 12:00-12:30 часа.

Национален тест ще бъде проведен на 29.11.2023 г., 12:00-12:30 часа.

Допълнителна информация е публикувана на информационния сайт www.bg-alert.bg, където ще се визуализират изпратените съобщения от системата BG-ALERT. На сайта се съдържа също допълнителна информация за BG-ALERT, настройки за мобилните телефони, често задавани въпроси и др.

Целта е тестване на системата за предупреждения на населението и няма повод за възникване на паника и стресови ситуации.

 

 

 

 

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!