02 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Изложбата „Моето родословно дърво“ се открива утре, „Биовет“ връчва наградите от конкурса „Пещерските будители“ в петък

plakat

Пещера. Изложбата „Моето родословно дърво“ от творби на учениците взели участие в четвъртото издание на конкурса „Пещерските будители“ ще бъде открита за посещение утре в ХГ“Проф. Веселин Стайков“ в Пещера.

Конкурсът е организиран и изцяло финансиран от „Биовет“ АД като има за задача да съхрани паметта за миналото на града и населените места в общината, чрез средствата на художественото творчество. 
В тазгодишното издание на конкурса се включиха ученици от всички училища на територията на общината, от първи до дванадесети клас. Изложбата ще отвори врати в навечерието на Деня на народните будители – 1 ноември и ще бъде достъпна за посещение от 31 октомври до 5 ноември.
Връчването на наградите от конкурса „Пещерските будители“ ще се състои на 3-ти ноември, от 15.00 часа в ХГ“Проф. Веселин Стайков“.
Наградените ученици са над тридесет, като най-много успехи са постигнали участниците от началния курс на обучение.

За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!