16 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков10:31, 30 октомври 20231min

След изборната победа Младенов написа : Пещера ще стане по-добър град за живеене. Тази дума дадох. И ще я изпълня!

mladenov

Пещера. 

Скъпи приятели,
След изборната нощ искам да споделя с вас мислите си. Не се чудя как да започна. С Честито, или с Благодаря. Избирам това, което ме владее в момента.
Благодаря на разумните жители на Пещера, Радилово и К. Димитриево, решили със своя вот да дадат път на започнатото, на градивното и ясното. Потвърждавам всичко казано в предизборните си срещи с вас. Уверявам ви, че започваме от първия ден. Както винаги – заедно.
Благодаря на кандидатите за общински съветници, решили да се доверят на решението ми да работя за една просперираща община в страната.На избраните пожелавам убеденост, мъдрост и отговорност. Нека бъдат коректив и представителен ваш глас при всяко взето решение.
Благодаря на колегите си от Предизборния щаб, които не пожалиха сили през този месец.
Победата е на всички граждани. Честито ще си казваме заедно при всеки успешен проект, при всяка „малка“ победа в общия ни устрем. Пещера ще стане по-добър град за живеене. Тази дума дадох. И ще я изпълня! Обещавам!

За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!