08 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

При широка подкрепа премина закриването на предизборната кампания на Йордан Младенов в Пещера

izbori 2023 Mladenov krai kampania............

Пещера. Стотици жители на Пещера се събраха на централния площад в града, за да присъстват на закриването на предизборната кампания на кандидата за кмет на община Пещера Йордан Младенов. Специални гости на събитието бяха членовете на Инициативния комитет, издигнал Младенов, депутати, партийни лидери.

Снимка : peshteraprim

В подкрепа на неговата кандидатура за кмет се изказа Пипина Кълвачева, която посочи, че той отчита един успешен мандат и заслужава да получи доверието на хората и за следващите 4 години.

Снимка : peshteraprim

Георги Петърнейчев обяви, че застава зад Йордан Младенов, защото е убеден, че това той е човекът, който ще работи за превръщането на Пещера в съвременен европейски град.

Снимка : peshteraprim

Народният представител от Коалиция „БСП за България“ Драгомир Стойнев призова присъстващите да излязат и да гласуват, защото само така могат да определят кой искат да ги управлява. „Йордан Младенов не жали сили за одобряването на проекти, важни за общината. Бил съм свидетел на това как той защитава тези проекти, защото е убеден, че именно така Пещера ще се развива и ще върви напред. И като народен представител, а след това и като кмет Младенов е доказал, че обича безрезервно своя град“, допълни Стойнев. Той каза също, че дори в национален план са заимствани идеи, реализирани в община Пещера. Такава е идеята за безплатни детски градини.

Снимка : peshteraprim

Водачите на листите с кандидати за общински съветници от Коалиция „БСП за България“ и ПП „Движение Напред България“ – Гълъбина Карамитрева и Васил Филев, също декларираха своята подкрепа за Младенов. Те изтъкнаха, че е важно всички заедно и обединени да работят за развитието на общината.

Снимка : peshteraprim
Снимка : peshteraprim

Йордан Младенов благодари за доверието и каза, че през първия мандат са реализирани важни проекти, но има и такива, които са спечелени и чакат своето изпълнение. През следващите години ще бъде направено много повече, отбеляза той.

Снимка : peshteraprim

Предстоят още няколко дни, в които всеки от вас трябва да вземе своето информирано решение, за да може на 29 октомври да излезе и да гласува. Да гласува за бъдещето на нашата община, за децата в нея, за добра инфраструктура, за всички нас. Защото тук живее моето семейство, тук са моите деца, аз съм тук и искам да остана, да остарея и да ги гледам как живеят в една просперираща община.

Снимка : peshteraprim

Ние направихме първите стъпки с първия мандат, който не беше лесен, защото човек трябва да се адаптира. Да създаде екип, да направи своите проекти. Днес заставам със самочувствие пред вас като казвам, че това вече е направено. Предстои ни още много работа, но с помощта на екипа, който създадох и с помощта на хората, които стоят тук зад мен, ще успеем“, каза Младенов.

Снимка : peshteraprim

Той декларира, че най-важният негов приоритет винаги са били хората в община Пещера и разчита на тяхната подкрепа и доверие, за да продължи и надгради започнатото.

Снимка : peshteraprim

Закриването на кампанията продължи с концерт на фолклорни групи от община Пещера и завърши с голямо хоро на площада, водено от кандидата за кмет Йордан Младенов.

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!