30 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Митрополит Николай благодари на Йордан Младенов и пожела той отново да е Кмет на община Пещера

dimitrovden 2023 mladenov - mitropolit.....

Пещера. На светлия християнски празник Димитровден, Негово Високопреосвещенство Пловдивския митрополит Николай отслужи  Архиерейска света литургия в църквата „Свети Димитър“ в Пещера.

Снимка : peshteraprim

На службата присъства кандидатът за кмет на общината Йордан Младенов, издигнат от Инициативен комитет. В храма дойдоха и кандидати за общински съветници от Коалиция „БСП за България“ и ПП „Движение Напред България“. Заедно с присъстващите те се помолиха за здраве и благополучие на всички жители на община Пещера.

Снимка : peshteraprim
Снимка : peshteraprim

След литургията митрополит Николай направи специално обръщение към Йордан Младенов.

Снимка : peshteraprim

Всяка власт е от Бога дадена, а вие сте сложени, за да ръководите правилно. Бог Ви я е дал. Аз Ви познавам лично. Уверявам Ви, че в мое лице имате верен духовен приятел. Ще се моля за Вас и за Вашия успех“, каза митрополит Николай.

Снимка : peshteraprim

Специален поздрав към негово Високопреосвещенство Пловдивския митрополит отправиха децата от ОДК-Пещера.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!