11 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков13:26, 25 октомври 20231min

Криминална хроника

police...

Велинград. Снощи около 20.40 ч. е получен сигнал за възникнал пожар в котелно помещение, собственост на 54-годишен велинградчанин. Огънат се разраснал бързо и обхванал съседната къща. След получаване на сигнал за случващото се на мястото били изпратени два противопожарни екипа от РСПБЗН-Велинград и автопатрул на местното полицейско управление. Гасителните дейности били подпомогнати от доброволци от Велинград и село Драгиново с водоноски. След няколко часа пожарът бил напълно изгасен. Стихията е унищожила около 120 кв.метра покривна конструкция, навеси с около 20 кубика с дърва за огрев, битова техника, оборудване и около 100 чувала с дървени изрезки. На местопроизшествието е извършен оглед от дежурна група на РУ-Велинград и пожарникари от РСПБЗН-Велинград. Причините довели до възникването на пожара, както и размера на щетите от него са в процес на изясняване, образувано е досъдебно производство.

Септември. Вчера сутринта на главния път между село Лозен и Пазарджик автопатрул при РУ-Септември спрял за проверка лек автомобил „БМВ“. Зад волана му бил 27-годишен септемвриец, който след направен алкотест се оказал с 1.23 промила концентрация на алкохол. Мъжът е задържан за срок от 24 аса, а возилото му е иззето.

Пещера. В края на септември в полицейското управление била депозирана жалба от 38-годишен пещерец. Мъжът съобщил, че оставил раницата си в беседка пред входа на жилищен блок в града. Тогава апаш е бръкнал в нея, извадил сумата от 500 лева и избягал. При проведеното разследване от служители на група „Криминална полиция“ било установено, че автор на посегателството е 51-годишен съгражданин на потърпевшия. Мъжът е задържан, а по случая се води преписка.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!