28 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Йордан Младенов проведе предизборна среща с учителите от Пещера

izbori 2023 Mladenov uchiteli

Пещера. По време на предизборна среща с учители кандидатът за кмет на община Пещера Йордан Младенов изтъкна, че грижата за децата и за тяхното развитие остава негов основен приоритет. За това през следващия мандат той ще продължи да работи по създаването на модерна и съвременна училищна инфраструктура. Освен това ще продължи и политиката за подкрепа на училищата и детските градини, а също и за непрекъснатото усъвършенстване на общинската нормативна уредба в областта на образованието.

Йордан Младенов планира широко използване на информационни и комуникационни технологии в професионалното обучение, а подкрепа за тези идеи заявиха и кандидатите за общински съветници от ПП „Движение Напред България“. Водачът на листата Васил Филев подкрепи разширяването на дуалното обучение и заяви готовност фирмите в града да сътрудничат за неговото осъществяване.
Четвъртият в листата – Петър Йорданов каза, че е важно училищата да получават разбиране и съдействие от страна на фирмите в Пещера, за да може младите хора да се ориентират каква професия да изберат и ако получат подкрепа, да се реализират успешно в родния си град.
Педагозите поставиха въпроси, свързани с опазването на детските площадки и други общински обекти от различни посегателства. В отговор на това Младенов сподели, че има 46 камери за видеонаблюдение, които са монтирани в града. В сътрудничество с полицията ще бъдат поставени допълнително такива на възлови кръстовища, а също и в близост до важни обекти, които са общинска собственост, каза още кандидатът за кмет на община Пещера.
Купуването и продаването на гласове е престъпление!

За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!