28 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Йордан Младенов и кандидати за общински съветници от Движение „Напред България“ представиха приоритетите си за бизнеса пред колектива на „Гудекс“

izbori 2023 Mladenov Gudeks

Пещера. Кандидатът за кмет на община Пещера Йордан Младенов и кандидати за общински съветници от Движение „Напред България“, подкрепящи неговата кандидатура, се срещнаха и разговаряха с работниците от фирма „Гудекс“ в Пещера. Пред тях посочиха, че през изминалите 4 години в общината бяха създадени подходящи условия за работа на бизнеса.

„Винаги съм се стремял да поддържам добър диалог с хората, които осигуряват работни места на живеещите в общината, защото това е един от начините те да останат да живеят и се грижат за семействата си тук, а не да напускат родните си места“, уточни Йордан Младенов.

Водачът на листата Васил Филев каза, че е важно община Пещера да продължи да се развива икономически.

Четвъртият в листата Петър Йорданов каза пред присъстващите, че общините остават остров на стабилността.

В разговора с ръководителите на фирмата и работниците бе коментиран и въпроса за необходимостта от цялостен проект за организация на движението на територията на община Пещера.

В този проект е необходимо да бъде предвидено кои улици ще бъдат еднопосочни и как ще се осъществява паркирането. Такъв проект ще има и той ще се съгласува с институциите. Целта е да се улесни трафика в общината и да се избегнат пътнотранспортни произшествия.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!