05 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Във Велинград започва подмяна на водопроводната мрежа по 10 улици

Velingrad

Велинград. Досегашният водопровод е от 60-те години на миналия век, което бе причина за чести аварии и безводие в квартал „Каменица“.

От години квартал „Каменица“ в курортния град страда от безводие, особено в летните месеци. Честите аварии спираха водата в чешмите за седмици, а през останалото време хората там бяха на воден режим. Това предизвикваше чести протести, дори се стигаше и до блокиране на пътища.

На този етап ремонтът включва подмяна на 4678 метра водопроводни тръби, което обхваща 10 малки улици в квартала.  Ремонтът включва и пълна подмяна водопроводната мрежа по главните улици на „Каменица“.

Очаква се ремонтните работи да приключат  до  края на годината. След подмяната на водопроводната мрежа ще бъде подменена и надземната инфраструктура с асфалт и нови бордюри.

 

 

 

 

Източник : / https://bnr.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!