06 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Бела Павлова благодари на лекарите от Спешно отделение и Ортопедия

blagodarya.

Пазарджик. Благодарствено писмо до екипите на Спешното отделение и Отделението по ортопедия и травматология изпрати Бела Павлова. В него тя разказва, че преди 1 година и три месеца е била приета в МБАЛ-Пазарджик след пътно произшествие с мотор, на който се е возила. Инцидентът е станал на пътя Пазарджик-Пещера на 19 юли 2022 г.

19-годишната тогава Бела няма спомен как точно е изхвърчала от мотора.

Бях приета в Ортопедичното отделение на МБАЛ – Пазарджик, където получих необходимите грижи и чудесно отношение от страна на лекари и медицински сестри. Помня, че имах места с дълбоки разкъсвания и 70% от кожата по тялото ми липсваше. Когато пристигнахме с линейката в болницата, бързата реакция от страна на дежурните лекари и медицински сестри спаси живота ми. Дежурният лекар промиваше раните ми и ме бинтоваше до около 3, 4 часа сутринта, а отношението беше отлично, както и грижите и вниманието, които ми оказваха в Спешното отделение. След три дни престой в Ортопедичното отделение, ме препратиха към болницата „Свети Георги“ в град Пловдив, където бях приета с множество изгаряния и там продължиха грижите за мен около 2 седмици. Така и не можах да разбера името на дежурния лекар тогава, за да му благодаря, нито имената на сестрите в Спешното отделение. Благодарение на бързите им реакции и адекватното лечение, днес аз съм жива и здрава и се радвам на малка дъщеричка и на щастлив семеен живот с момчето, с което катастрофирахме, защото имах късмета да попадна в добри ръце.„, разказва в писмото си благодарната пациентка.

По случай Деня на българския лекар – 19 октомври, тя благодари на всички за добрата работа и на дежурния лекар (моторист) за проявената човечност.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!