29 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

28 заявени за първото издание на планинско Враца

rali planonsko vraca

28 са заявените участници в четвъртият кръг от националния шампионат по планинско изкачване “Планинско Враца” (14-15 октомври). Надпреварата ще се проведе на живописния път водещ до пещера „Леденика“ на девет километра от центъра на град Враца.

В своето първо издание врачанското състезание ще приюти едни от най-бързите състезатели от дисциплината планинско изкачване. Сред списъка на заявените участници се намира и победителят от последния кръг “Планинско Тодор Славов” и лидер в шампионата – Пламен Камбуров (Skoda Fabia). Неговият директен конкурент за победата в генералното класиране и в клас НС1 ще бъде отново Румен Киров (Subaru Impreza), който спечели първия кръг в Шумен и за малко да извоюва победата в “Планинско Тодор Славов”.

Антон Титов (Skoda Fabia R5), Стефан Георгиев (Ford Escort), Виктор Проданов (BMW M3) и Станислав Първанов (Honda Civic) са сред заявените участници.

Състезателният уикенд започва в събота с церемония по откриването в 12:00 ч. и три тренировъчни манша, които стартират в 13:30 ч. Самата надпревара, ще се проведе в неделя отново с три манша, които стартират в 11:00 ч. Церемонията по награждаването ще се състои веднага след публикуването на резултатите в сервизен парк.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!